Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Weg vrijgemaakt voor meubelvervoer zonder vrachtwagens, boten, treinen en vliegtuigen'

Met de collectie neverendingfurniture van Triboo EU, 3D geprinte circulaire meubelen gemaakt van afval, wordt de weg vrijgemaakt voor meubelvervoer zonder vrachtwagens, boten, treinen en vliegtuigen. Meubels hoeven niet langer via traditionele fossiel aangedreven voertuigen heel de wereld af te reizen op weg naar hun bestemming. Meubels hoeven ook niet heel de wereld af te reizen via elektrisch aangedreven voertuigen.

"Nee, deze circulaire meubelen reizen naar hun plaats van bestemming via digitale snelwegen gemaakt van glasvezel. Ze worden lokaal geprint in productie HUBS dicht bij de klanten zodat alleen nog de last mile gereden hoeft te worden", legt Marc Van Der Heijden uit.



Hierdoor kan wereldwijd de CO2 footprint van meubilair drastisch worden verminderd. Ook het aantal benodigde voertuigen fossiel of elektrisch kan worden verminderd. Hierdoor komt er meer ruimte op de bestaande snelwegen en neemt de verspilling van energie af.

"Het kan vandaag al door uw meubelen te laten printen op een van onze hubs", zegt Marc. "Spraakmakende circulaire inrichtingselementen als onderstellen van tafels, plantenbakken en lampen om er maar een paar te noemen. Op dit moment kan TRIBOO deze service bieden in Nederland, Belgiƫ, Slowakije en Abu Dhabi. Meer landen volgen in de nabije toekomst."

Meer informatie:
Triboo
Nijverheidscentrum 2
2761 JP Zevenhuizen
(+31) 085 025 0063
www.triboo.nl

Publicatiedatum: