Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bernard Thiers vertrekt bij Unilin: "Het liefst van al zou ik er nog eens 40 bij doen"

Na vier decennia bij Unilin, waarvan veertien jaar als CEO, heeft Bernard Thiers nu definitief het stokje overgedragen aan Wim Messiaen. Dit markeert het einde van een tijdperk voor een legendarische captain of industry, die met bescheidenheid door de zakenwereld bewoog maar tegelijkertijd indrukwekkende prestaties leverde. "We zijn geen kloon van elkaar Wim zal zijn eigen accenten leggen, maar heeft wel dezelfde waarden als ik", zegt Bernard Thiers in zijn afscheidsinterview.


Bernard Thiers.

Na veertien jaar als CEO van Unilin, reflecteert Bernard op zijn tijd in die rol. Hij beschouwt de momenten van groei en overnames als hoogtepunten, waarbij hij de essentie van groei benadrukt als de motor van een bedrijf. Het achterlaten van zijn positie voelt raar na veertig jaar, maar hij blijft beschikbaar voor advies voor zijn opvolger, Wim. Zijn belangrijkste advies aan Wim is om actief te luisteren naar medewerkers, klanten en aandeelhouders om echt te begrijpen wat er speelt.

Bron: Made in West-Vlaanderen

Meer informatie:
Unilin
www.unilin.com

Publicatiedatum: