Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bogaerts weet bijzonder project binnen te halen: "De meubels moeten flexibel zijn"

Het Eindhovense bedrijf Bogaerts ontwerpt en produceert als meubelmerk voor de projectmarkt zelf meubilair, waardoor ze veel maatwerk kunnen. Ook ontwikkelen en leveren ze zelf nieuwe producten. Op deze manier heeft Bogaerts een mooi project binnen weten te halen. Ze hebben de aanbesteding gewonnen voor de herinrichting van historisch kapel Ald Weishoes in Venlo.


Philip Bogaerts.

"Voor dit project heeft woningcorporatie Antares ons gevraagd om een voorstel te maken op basis van het interieurontwerp wat Spacefitters heeft gemaakt. Meubelstukken moesten flexibel zijn om verschillende opstellingen te creëren voor verschillende evenementen", legt Philip Bogaerts uit. In 2010 studeerde hij af aan de Design Academy in Eindhoven. Vier jaar later richtte Philip Bogaerts Label op. "Voor dit project hebben we een nieuwe grote vergadertafel ontworpen, bestaande uit hoek- en rechte elementen die kunnen worden verbonden om één setting te creëren. We hebben een voorstel gemaakt met een aantal van onze bestaande producten en enkele nieuwe."



Elk onderdeel kan worden opgevouwen en opgeborgen voor grotere evenementen. Dit past precies in het straatje van Bogaerts Design. Ze maken namelijk meubels die flexibiliteit creëren in professionele ruimtes. "Samen met onze stapelbare Siren stoelen biedt dit de organisatie de mogelijkheid om het interieur op verschillende manieren in te richten. Alle tafelbladen worden geleverd in massief eikenhout voor een langdurig leven en een hoogwaardige uitstraling."



De vergadertafel zal vanaf medio 2024 deel uitmaken van de collectie.

Meer informatie:
Bogaerts
Strijp T - building TAB
Achtsewegzuid 161 D
5651 GW Eindhoven
+31 (0)85 006 3032
[email protected]
www.bogaerts.design