Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fabrikant van milieubewust geproduceerd plaatmateriaal

Smartply Propassiv gaat voortaan als Smartply Airtight door het leven

Medite Smartply, fabrikant van milieubewust geproduceerd houten plaatmateriaal, kondigt een naamsverandering aan voor Smartply Propassiv, een van zijn OSB-producten. Het product wordt vanaf nu Smartply Airtight genoemd, omdat dit de kenmerkende producteigenschappen luchtdichtheid en dampbeheersing beter benadrukt. De nieuwe naam zorgt voor duidelijkheid over het gebruik van dit product in bouwprojecten.Smartply Airtight is een OSB-plaat met geïntegreerde dampbeheersing en luchtdichte-eigenschappen. De OSB-plaat reguleert automatisch de luchtdichtheid en zorgt samen met Smartply’s oppervlaktetechnologie voor een consistent hoge luchtdichtheid en dampweerstand over het hele oppervlak. Smartply Airtight is ontworpen voor de binnenbekleding van houtskeletbouw. De geïntegreerde eigenschappen maken extra lucht- en dampremmende membranen overbodig. Dit maakt het geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

De bouwsector transformeert met als doel om de CO2-voetafdruk bij bouwprojecten terug te dringen. Daarnaast zijn er steeds meer wettelijke kaders en eisen voor nieuwe bouwprojecten om te voldoen aan milieudoelstellingen. Denk aan richtlijnen voor materiaalgebruik en de isolatiekwaliteit van de constructie. Smartply Airtight is als luchtdicht OSB/3-paneel ontworpen voor structureel gebruik in energie-efficiënte gebouwen, ondersteund door onafhankelijke certificering.

Rebecca Goldsmith, Product Manager bij Medite Smartply, zegt: “De naamsverandering naar Smartply Airtight geeft het product een letterlijke definitie die makkelijk te begrijpen is voor klanten en bestekschrijvers. In een tijdperk waarin toekomstbestendige, milieubewuste keuzes steeds belangrijker worden, biedt Smartply Airtight verschillende belangrijke voordelen voor energie-efficiënte bouwen.”

Meer informatie:
Medite Smartply
www.mdfosb.com

Publicatiedatum: