Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Horecaondernemers kiezen steeds vaker voor tweedehands meubilair'

Tijdens de inrichting van horecazaken, kiezen steeds meer ondernemers voor tweedehands meubilair. Dat merkt Super Seat, een bedrijf dat meubilair voor de horeca aanbiedt. Het gebruik van tweedehands meubelen is volgens hen niet alleen een trend, maar het heeft ook praktische voordelen.


Vintage stoelen en barkukken van Super Seat.

Tweedehands meubels kunnen een unieke uitstraling geven aan je interieur en het vertelt vaak een eigen verhaal. Bovendien is het een milieuvriendelijke keuze; je geeft meubels een tweede leven waardoor er minder nieuwe producten geproduceerd hoeven te worden. Dit bespaart weer grondstoffen en energie.

Restauratie van gevonden stukken biedt de mogelijkheid om een persoonlijk en eclectisch interieur te creëren. Inspiratie kan worden opgedaan bij succesvolle horecazaken die tweedehands meubilair hebben geïntegreerd. Onderhoud van tweedehands meubilair is essentieel voor behoud van kwaliteit en duurzaam ondernemen kan bijdragen aan een positief imago en het aantrekken van bewuste klanten.

Meer informatie:
Super Seat
Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg
+31 (0) 345 229 000
[email protected]
www.super-seat.com

Publicatiedatum: