"We dompelen hier mensen onder in de wereld van COREtec", zegt een enthousiaste Key Accountmanager Rob Pfundt in de nieuwe stand van de Vlaamse vloerenleverancier. De VAKdagen zijn in volle gang als we het Experience Center van COREtec Floors bezoeken in De Woonindustrie in Nieuwegein. Met een vloeroppervlakte van bijna 100m² kunnen bezoekers alle collecties bekijken, inspiratie opdoen, trainingen volgen, experts ontmoeten en nog veel meer.

"We kunnen hier best een succes van maken", voelt Rob aan. Hij baseert zijn bevindingen op de Consumentendag van zondag en de VAKdagen daarna. "We hebben heel veel consumenten over de vloer gehad, maar ook opvallend veel interieurarchitecten en -stylisten. Maandag kwamen vooral leveranciers en genodigden een kijkje nemen, de laatste dagen vooral winkeliers. We hebben veel nieuwe contacten opgedaan."


Het team van COREtec in de stand op De Woonindustrie, met v.l.n.r. Simon d'Herck, Henk Teraa, Rob Pfundt en Jeroen Suthof.

COREtec is de enige leverancier van harde vloeren met een stand in De Woonindustrie, vanouds het B2B-inkoopcentrum binnen de woon- en interieurbranche. Het is een ontmoetingscentrum waar exposanten, architecten, projectinrichters, retailers en wholesale brands elkaar versterken en waar detailhandelaars inkopen en inspiratie opdoen. Je vindt hier een totaalaanbod op het gebied van interieur en wonen, vandaar dat COREtec zich er thuisvoelt.

Er worden niet alleen standaardcollecties getoond, maar ook nieuwe vloeren. De ruimte wordt op andere dagen ook gebruikt voor technische en sales trainingen. Trots waren de mannen op het feit dat hun bedrijf was genomineerd voor de titel Beste Marketing en Communicatie, maar helaas grepen ze net naast de hoofdprijs. Niettemin een mooie opsteker voor COREtec. "Want we worden wel gezien", zegt Rob tot besluit.

Je vindt het COREtec Experience Center op de eerste verdieping, in expositieruimte B033. Elke maandag is het marketday en zal iemand van het COREtec-team aanwezig zijn. Dan zijn zowel B2C- en B2B-klanten welkom tussen 10.00 en 17.00 uur om zich te laten inspireren en adviseren door experts op het gebied van wonen en interieur.

Van dinsdag tot en met vrijdag is het centrum ook te bezoeken op afspraak.

Meer informatie:
COREtec Floors
www.coretecfloors.com