'Twee merken, één hartslag' beschrijft perfect de samenwerking tussen de meubelfabrikanten Janua en Freifrau. Hun partnerschap gaat verder dan een typische joint venture; het is een samenwerking gebaseerd op een diepe band tussen de twee bedrijven.

De uitdrukking "één hartslag" suggereert dat Janua en Freifrau perfect harmonieus samenwerken, met hun inspanningen en energie gericht op een gemeenschappelijk doel.

Double-Brand-Store
Met de lancering van de Double-Brand-Store winkels, hebben de twee merken Janua en Freifrau hun samenwerking een stap verder genomen.

In de Double-Brand-Store worden inrichtingsconcepten samen getoond in de showrooms van hun exclusieve handelspartners. Dit innovatieve concept weerspiegelt hun gedeelde toewijding aan samenwerking en het creëren van een unieke klantbeleving.

Via de website https://zwei-marken.com kunnen klanten nu virtueel de gezamenlijke verschijningen op beurzen en Double-Brand-Stores verkennen, wat een meeslepende en boeiende ervaring biedt die de naadloze integratie van Janua's kenmerkende tafels en Freifrau's favoriete zitmeubilair benadrukt.

Meer informatie:

Nederlandse vertegenwoordiger:
Sander de Geus
info@degeusagenturen.nl
www.degeusagenturen.nl

JANUA Möbel
www.janua-moebel.com

FREIFFRAU Manufaktur
www.freifrau.com

Zwei-Marken
www.zwei-marken.de