Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Quick-Step introduceert 'vloeren voor softies'

Quick-Step introduceert twee softe kleuren uit de Alpha PVC collectie. De vloeren 'zachte blush' en 'zachte salie' uit de Illume Alpha PVC collectie trekken de aandacht met hun bijzondere kleur, die aansluiten op de huidige kleurtrends van 2024.



"Met PVC kun je heel natuurgetrouwe vloeren met hout of steen dessin ontwerpen en realiseren, maar juist ook een meer out of the box vloeroplossingen behoren tot de mogelijkheden. Illume is zo’n collectie, met gedurfde kleuren en verassende dessins. Net als de hout- en steenlooks, heeft ook deze collectie een verfijnde en rijke structuur die cachet geeft aan ieder interieur", aldus Quick-Step.



Afgezien van de looks heeft deze collectie ook de praktische goede eigenschappen. Zo is het 100% waterdicht, bestand tegen vlekken en krassen, stil én gemakkelijk te installeren dankzij de geïntegreerde geluiddempende onderlaag. Ook door de geïntegreerde ondervloer is deze vloer ideaal voor renovatie.

Meer informatie:
Quick-Step
Mandenmakerstraat 76
3194 DG Hoogvliet Rotterdam
010 4723200
info@quickstepwinkel.nl
www.quick-step.nl

Publicatiedatum: