Afgelopen dinsdag kwam er een einde aan de Meubelhartdagen. Vier dagen lang, verdeeld over twee weken, toonden exposanten hun interieurproducten in het pittoreske dorp Beusichem, in het hart van Nederland; de Betuwe. Er was genoeg nieuws te ontdekken. Nog niet eerder stonden de meubels van groothandel JC Living uitgestald op de beursvloer. Ook werden producten van Wiemex, een dochteronderneming van Wiemann, voor het eerst in het Gelderse zonnetje gezet. En vergeet het onlangs gelanceerde label Skagen Studio niet. Kortom, het was de moeite waard om een kijkje te komen nemen.


Bekijk hier de fotoreportage die Wonen360 maakte tijdens de Meubelhartdagen, met teamfoto's en de nieuwste producten.

Ook vertrouwde deelnemers twijfelen niet aan de kracht van Meubelhart Beusichem. Voor Nico Satter van Koopmans Meubelen is de meerwaarde van de beurs duidelijk. "Je moet zijn waar de handel staat en dat is voor ons nog steeds in Beusichem. De type winkeliers die hier rondlopen kunnen wij goed bedienen." Op de stand van 500 m² was maar liefst de helft nieuw. Van eikentafels, HPL-tafelbladen tot een compleet stoelenconcept.

Sinds enkele jaren is Eurogros ook van de partij. Bij de groothandel in vloerkleden zijn ze blij dat ze deze beslissing destijds hebben gemaakt. "Sinds we naar Beusichem zijn gekomen, hebben we tientallen nieuwe klanten erbij gekregen", legt Lennart Mateboer uit. "Het mooie is dat we de showroom ook tussen de evenementen door kunnen gebruiken." Tijdens de afgelopen Meubelhartdagen merkten ze bij Eurogros dat de ton-sur-ton-kleuren erg populair zijn bij bezoekers."Het blijven twee belangrijke momenten in het jaar", vult Fedor Lange aan, van de Mecam Group. "Het is een koopbeurs, met hoge kwaliteit van bezoekers. Het wordt bezoekers ook makkelijk gemaakt. Een centrale ligging en laagdrempelig. Je hoeft bijvoorbeeld geen ticket te kopen of iets dergelijks." Het Meubelhart is een verzamelplek van leveranciers in de meubelbranche. Ieder met zijn eigen showroom, maar wel op één locatie.

Om de beurs nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers en exposanten, is de organisatie van Meubelhart Beusichem benieuwd naar de mening van bezoekers. Ben je langs geweest en wil je de vakbeurs een handje helpen? Vul dan hier de enquête op de website in.Bekijk hier de gehele fotoreportage.

Meer informatie:
Meubelhart Beusichem
Beijerdstraat 22
4112 NE Beusichem
+(31) 6 20 50 33 63
info@meubelhartbeusichem.nl
www.meubelhartbeusichem.nl