Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fedustria-CEO openhartig over moeilijke periode

Sinds mei 2023 is Karla Basselier CEO van Fedustria, de Belgische federatie van de hout-, textiel- en meubelindustrie. Ze nam destijds het stokje over van Fa Quix. Karla woont in Gent en heeft in haar loopbaan verschillende functies vervuld, zowel in de privésector als in de publieke sector. In een interview met zakenkrant De Tijd geeft ze antwoord op de vraag 'Wat was uw lastigste moment ooit?' Ze neemt de lezers mee in een verhaal dat zich afspeelde tijdens de coronaperiode. Karla was toen net gestart in de politiek als kabinetschef.



"Veel mensen onderschatten hoe hard de politiek kan zijn en hoeveel werk een kabinet verzet. De perceptie leeft dat op kabinetten vooral wat gebabbeld wordt, om dan tot een grijs compromis te komen. Dat strookt niet met de realiteit", legt ze uit. "Ik ben na twee jaar gestopt omdat ik mezelf, en vooral mijn man en mijn nog kleine kinderen, compleet voorbijliep. Ik herinner me dat mijn zoontjes soms mijn gsm-laders verstopten, omdat ze tijd met mij wilden doorbrengen zonder dat ik aan de telefoon hing. Of een ander moment dat een van hen me vroeg of hij een meeting met me kon inplannen. Dan moet je kiezen voor wat je het meeste dierbaar is, je gezin."

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: