Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belysse rondt herfinanciering af

Belysse Group NV (samen met haar dochteronderneming, de Groep) heeft haar uitstaande senior secured notes afgerond met de opbrengst van de nieuwe termijnfaciliteit van 120 miljoen euro die door Blantyre Capital Limited is verstrekt aan haar dochteronderneming LSF9 Belysse Investments.



De uitstaande senior schuld van de Groep bestaat nu uit de nieuwe termijnfaciliteit, een 20 miljoen euro super-senior revolving credit facility en de 1,8 miljoen euro senior notes met looptijd tot en met 2030.

In de toekomst, met de herfinanciering van de Notes, zal de Groep overgaan op een rapporteringsschema dat vaak wordt gebruikt door andere beursgenoteerde ondernemingen en zal de Groep een jaarverslag, een halfjaarverslag en trading updates per kwartaal publiceren. De Groep zal haar resultaten voor het jaar eindigen op 31 december 2023 en voor het vierde kwartaal van 2023 zoals gepland bekendmaken op 1 maart 2024.

Meer informatie:
Belysse
www.belysse.com

Publicatiedatum: