Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Weerspiegelt feestelijke sfeer en warmte die de feestdagen omarmt'

Totaalleverancier van woondecoratie Decostar presenteert kerstcollectie 2024

"Bij Decostar, de internationale groothandel voor woondecoratie en klein meubelen, creëren we met veel passie al meer dan 20 jaar collecties die naadloos aansluiten bij elk seizoen. Ons ervaren team streeft voortdurend naar perfectie om elk seizoen weer te inspireren. We presenteren dan ook, met oog voor de laatste trends, onze kerstcollectie voor 2024. Deze collectie weerspiegelt niet alleen een feestelijke sfeer, maar ook de warmte die de feestdagen omarmt." Dat laat woordvoerster Marjan Huiskamp van de totaalleverancier van woondecoratie uit Apeldoorn weten.

"Wij presenteren onze collectie per thema", vervolgt Marjan, "waarbij alle artikelen van de uiteenlopende productcategorieën zorgvuldig worden samengesteld om de sfeer van het desbetreffende thema te creëren. Voor de liefhebbers van luxe biedt het thema ‘Opulent’ een overvloed aan gouden pracht en glamour. Je moet de kunst van eenvoud ontdekken met ons thema ‘Minimal’, waar strakke lijnen en subtiele tinten een verfijnde elegantie brengen. Onze uitgebreide collectie biedt diverse thema's die aansluiten op uiteenlopende voorkeuren en stijlen, waardoor er voor iedereen iets inspirerends te ontdekken is. Van het tijdloze en traditionele allure in het ‘Classic Red’ thema en de hedendaagse mystiek van ‘’Twilight Night’ tot aan de natuurlijke tinten van het pastel thema ‘Serene’."



"We presenteren een collectie die aansluit bij de nieuwste trends", aldus Marjan, "aantrekkelijk is voor het oog en tevens een commerciële meerwaarde biedt voor winkels. Wij nodigen belangstellenden uit om de collectie te bekijken in onze showroom in Apeldoorn. Maak een afspraak met jouw vertegenwoordiger of ga naar Klant worden en vraag een account aan."


Meer informatie:
Decostar BV
Nagelpoelweg 35
7333 NZ Apeldoorn
+31 (0)55 540 30 24
info@decostar.nl
www.decostar.nl
www.countryfield.nl

Publicatiedatum: