De open keuken is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huizen. Nu keukens onderdeel zijn gaan uitmaken van het interieur, is het des te belangrijker dat deze op elkaar afgestemd worden. Keuken- en interieuradvies komen samen in ons concept KeukenStyl, waar koken, eten en wonen echt als thuis aanvoelen. Dat laat Olivier Willems namens Garant Nederland weten.

"Door als woonspecialist te starten met keukens, zorgt dit niet alleen voor een aanzienlijke omzetgroei en een beter rendement van je winkelruimte. Het biedt bovenal de consument een oplossing in een tijd, waarin hij of zij juist weinig tijd heeft en moet kunnen vertrouwen op het juiste advies. Je onderscheidt je als woonspecialist vaak al generaties door oprechte aandacht en hoge service te bieden. Dat in combinatie met kennis van alle aspecten van het interieur, maakt het, dat juist jij de consument vanuit die gedachte kunt adviseren. Door koken, eten en wonen te zien als een geheel, bied je je klant alles uit één hand. Dat hier vanuit de consument behoefte aan is, zien we terug in het grote succes van de eerste twee pilotwinkels die van start zijn gegaan met KeukenStyl, Soet Compleet in Wonen Bergambacht en Wennekers Wooncentrum Groesbeek."

"Jij en je klant staan centraal Keukens worden door de woonspecialist vaak gezien als een andere wereld. Een complex product, lastig in de uitvoering. Door gebruik te maken van dat waar je als retailer sterk in bent, met een concept dat daarop ingericht is, zul je zien dat je het adviseren van keukens snel eigen maakt. In de werkzaamheden daaromheen kun je volledig ontzorgd worden. Van inmeten tot installatie."

"KeukenStyl richt zich op het midden- tot hogere segment en kent een hoge mate van planningsvrijheid. Keukens perfect afgestemd op de lokale markt én op jou als ondernemer. Welke woonstijlen of merken je ook voert. We werken samen met een selectie van leveranciers, bekend om hun uitstekende reputatie, kwaliteit en ondersteuning van retailers. Zo ben je verzekerd van de juiste partners om succesvol te worden en je onderneming te doen groeien."

GARANT Keukens KeukenStyl is een concept van de keukenmodule van GARANT Gruppe, één van Duitslands meest toonaangevende retailorganisaties. Met meer dan 500 keukenleden in Duitsland zeer succesvol en snelgroeiend. "Dankbaar maken we gebruik van deze kracht en het succes, maar het concept is wel volledig afgestemd op de Nederlandse markt. Wij bieden woonspecialisten echt persoonlijke ondersteuning in de opstart en doorverkoop van keukens. Dat doen we middels maatwerk waar nodig, standaardisatie waar het kan. En dat alles op een eerlijke en transparante manier, zodat heel duidelijk is waar voor jou als ondernemer onze meerwaarde ligt.

We geloven erin dat KeukenStyl hét keukenconcept voor de woonspecialist is!"

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer informatie:
KeukenStyl
Tel. +31 6 8126 2110
olivierwillems@garant-nederland
www.keukenstyl.nl