Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recordomzet Rituals: mijlpaal €2 miljard in zicht

Rituals heeft in 2023 een recordomzet van meer dan 1,7 miljard euro behaald, wat een groei van ruim 22% betekent ten opzichte van de 1,4 miljard euro in 2022. De groei is toe te schrijven aan zowel autonome groei als de opening van nieuwe locaties, waaronder meer dan 150 nieuwe producten, 200 nieuwe winkels en 500 nieuwe locaties in luxe warenhuizen, parfumeriewinkels en op vliegvelden.



Hoewel de winstcijfers niet worden vermeld, meldt het bedrijf een gezonde margeontwikkeling, terug op het niveau van voor de pandemie. Eigenaar Raymond Cloosterman is optimistisch over de toekomst en streeft ernaar in 2024 de mijlpaal van 2 miljard euro omzet te bereiken door wekelijks ongeveer 5 nieuwe winkels te openen en extra expansie in Aziƫ. Duurzaamheid en impact blijven belangrijke speerpunten voor Rituals, naast financiƫle prestaties.

Meer informatie:
Rituals
www.rituals.com

Publicatiedatum: