De eerste maand van 2024 is inmiddels alweer achter de rug. Tijd voor februari. Een maand om jezelf te laten inspireren, vinden ze bij De Interieur Club. "De eerste vakbeurzen zijn alweer geweest, de kick off van De Interieur Business Club en wij hebben een aantal mooie workshops in de Interieur Agenda staan." Ook lichten ze de onderwerpen en gasten toe van De Interieur Club Podcast.Maandag 5 februari
Wat zijn de risico's als interieurondernemer bij een ongeval of ziekte?
Mocht je (tijdelijk) uitvallen door een ongeval of ziekte, wat zijn de risico's en hoe bescherm je je inkomen en vaste lasten? Ook hebben ze het over de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering die er waarschijnlijk aan zit te komen. Jij moet je dan verplicht verzekeren als interieurondernemer. Te gast zijn interieurontwerper Josha Veenker en AOV-specialist Annemieke Postema.

Maandag 12 februari
Trends spotten, 5 tips
De komende maanden kun je veel interieur events bezoeken. En dan loop je op de interieurbeurzen en evenementen, hoe ontdek je dan wat hot en wat not is? Wat zijn interieurtrends? Waar vind je ze? Hoe werken ze? Hoe spot je trends in de wereld om je heen? In deze aflevering geven trendanalist Christine Boland en kleurexpert Marie-Gon 5 tips hoe jij trends kan spotten.

Maandag 19 februari
The Road to Masterly Milaan met Carina Riezebos
In de podcastserie The Road to Masterly Milaan vertelt curator en oprichter van Masterly Milaan Nicole Uniquole haar verhaal. In deze driedelige serie iedere aflevering een gast over de voorbereiding voor Masterly - the Dutch in Milano in het paleis naast de Duomo! In de tweede aflevering is industrieel ontwerper Carina Riezebos te gast.

Naast ontwerper is zij ook Art Director voor verschillende interieurbedrijven, ontwerpers en kunstenaars. Ze raakte op jonge leeftijd geïnteresseerd in glas en kristal, wat haar ertoe bracht een carrière in de kunst na te streven. Dankzij haar vaardigheden, vakmanschap en visie merkte het gerenommeerde bedrijf Royal Leerdam Crystal Riezebos op en benoemde haar in 2009 tot hun eerste vrouwelijke hoofdontwerper.

Maandag 26 februari
De trends in 2024 op social media
Waar kan jij je als interieurprofessionals op voorbereiden komend jaar? Welke social media kanalen brengen kansen voor jouw interieurbedrijf. Wat zijn de ontwikkelingen op social media? Te gast zijn social media expert Kirsten Jassies, LinkedIn Expert Lotte de Man en Anne van Heugten van Nox Studio Interiors.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com