Kemkens heeft in januari overeenstemming bereikt over de overname van Switch Elektro uit Koudekerke. Switch Elektro wordt daarmee een zelfstandig onderdeel binnen de Kemkens Groep waarbij zij onder hun vertrouwde merknaam en management blijft opereren. Met de overname versterkt Kemkens haar geografische positie in Zeeland.Switch Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich richt op de Zeeuwse markt. Met een team van 25 gepassioneerde vakmensen biedt zij een breed scala aan diensten op het gebied van elektrotechniek en verduurzaming wat zeer goed aansluit bij de groeiambities van Kemkens. Joep Kemkens: “Switch Elektro heeft veel ervaring met all-electric verduurzaming. En is zo een mooie aanvulling op de elektrotechnische werkzaamheden binnen onze organisatie, zeker met het oog op de toekomst.”

Klantgerichtheid en flexibiliteit zitten diepgeworteld in het DNA van het bedrijf. Directeur/eigenaar Adrie Davidse en zijn vrouw Nanda hebben hiermee de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in de regio. Joep Kemkens: “Ik ben zeer blij dat Adrie en Nanda aanblijven om verder te bouwen aan het bedrijf. Samen hebben we veel vertrouwen in de verdere ontwikkeling van Switch Elektro.”

Adrie Davidse: “Wij hebben in Kemkens een fijne partner gevonden waarmee we kunnen blijven opschalen en nog meer klanten kunnen helpen bij de overstap naar duurzame energie. Kemkens heeft veel expertise en ervaring en beschikt over een groot partnernetwerk waarmee zij ons kan ondersteunen bij de professionalisering en verdere ambities van het bedrijf. Een win-win situatie, ook voor onze medewerkers en onze klanten.”

Meer informatie:
Kemkens Groep
www.kemkens.nl

Switch Elektro
www.switch-elektro.nl