Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BKS Meubelen maakt zich op voor de voorjaarsVAKdagen

Niet alleen Made-collectie vernieuwd, ook introductie van een nieuw tafelconcept

BKS Meubelen uit Staphorst staat te popelen om haar nieuwste collecties te presenteren tijdens de aankomende voorjaarsVAKdagen in inkoopcentrum De Woonindustrie. De meubelproducent heeft niet alleen de Made-collectie vernieuwd, maar introduceert ook een gloednieuw tafelconcept, TableLiff genaamd.

De collectie wordt gekenmerkt door eenvoud en overzichtelijkheid, waarbij klanten kunnen kiezen uit diverse maten, vormen en randafwerkingen, zonder invloed op de prijs. Stoel Finn, een eigentijdse eiken eetkamerstoel, maakt zijn terugkeer en kan worden afgestemd op de kleuren uit de Premiumcollectie.


Accountmanager Mark van Eijsden (links) met collega Arnoud Brakke, die al vele jaren actief is in het rayon Noord/Oost, met links op de foto wand Junite.

BKS brengt bovendien digitalisering naar de voorgrond met het Junite-programma, dat een jaar geleden werd geïntroduceerd. Dit programma, dat goed is ontvangen in de showrooms, biedt onder andere mogelijkheden rondom elektrische haarden met verwarming. De samenwerking met Furnplan zorgt voor optimale visualisatie en prijsconfiguratie van de collecties. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Art Impression-techniek voor fotomateriaal via Unlit.

Ook op het gebied van online aanwezigheid zet BKS Meubelen stappen met een gevisualiseerde productshop op de eigen website, waar momenteel 1500 artikelen te vinden zijn. De website fungeert steeds meer als een uitgebreid platform voor alle relevante informatie voor, tijdens en na het verkoopproces.

BKS Meubelen zal tijdens de vakdagen haar nieuwe stand presenteren, waar het complete tafelconcept te bewonderen is, en ook een volledig nieuwe wand zal worden onthuld. Het bedrijf blijft haar Made-programma verbeteren, waardoor het nu mogelijk is om het door het eigen montageteam te laten plaatsen. Deze collectie is ook geïntegreerd in Furnplan, waardoor klanten de kasten eenvoudig zelf kunnen samenstellen en prijzen kunnen berekenen.

Alles bij elkaar opgeteld genoeg redenen om naar de beurs op De Woonindustrie te komen. BKS is te vinden in de stands B005, B006, B035, B036 & B037.

Meer informatie:
Brouwers Meubelen B.V.
Weth. Klompstraat 7
7951 SC Staphorst
+31 (0)522 461656
[email protected]
www.bksmeubelen.nl

Arnoud Brakke (rayon Noord/Oost)
Tel. 0647994684
[email protected]

Mark van Eijsden (rayon Zuid/West)
Tel. 0682616894
[email protected]

Stefaan Meulebrouck (rayon België)
Tel. +32 475 79 76 69
[email protected]