Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Importeur en distribiteur van kerstdecoraties failliet

Precies een jaar geleden exposeerde een groothandel uit Sneek nog op vakbeurs Christmasworld in Frankfurt. Maar er kan veel veranderen in een jaar. Mede door de strenge coronalockdowns in China, die de fabrieken een aanzienlijke periode belemmerden in hun normale werking, heeft de organisatie uiteindelijk het hoofd niet boven water weten te houden.



De sluiting van de belangrijke Chinese haven tijdens de lockdown resulteerde in verhoogde inkoop- en transportkosten voor PAHA, importeur en distributeur van kerstdecoraties. De rechtbank Leeuwarden heeft de firma failliet verklaard. Mathijs Oudman is aangesteld als curator. PEHA heeft in totaal 11 medewerkers in dienst.



PEHA leverde kerstdecoraties aan tuincentra en interieurwinkels. Het bedrijf opereerde met een hoofdkantoor en een 1500m2 showroom in Sneek, en had tevens een vestiging in Hong Kong. Het logistieke proces werd gecoördineerd vanuit het distributiecentrum en magazijn in Sneek. Op dit moment is de webshop tijdelijk offline wegens onderhoud.

Meer informatie:
PEHA
Kleermakersstraat 1
8601 WG Sneek
www.peha.nl

Publicatiedatum: