Maison Berger lanceert de Quintessence collectie. "Een tribute aan ambachtelijk glaswerk. Visueel toont deze collectie uitgesproken elegantie met zijn transparante glas en zilveren dop. Door het slanke silhouet is het model makkelijk te combineren in verschillende decoratieve ruimtes", aldus Maison Berger.De Quintessence collectie is geïnspireerd op de oude glasblaas techniek, waarbij er een moderne tint is gegeven aan de klassieke kenmerken. Dit klassieke object voegt niet alleen stijl en karakter toe aan ieder interieur, maar bevat ook de unieke functie die de omgevingslucht zuivert, reinigt en parfumeert op ongeëvenaarde wijze.

Naast de Lampe Berger bevat de Quintessence collectie een parfumverspreider en autodiffuser in hetzelfde design en is hij verkrijgbaar in twee kleuren, Bleu en Prune.

Met de lancering van de nieuwe collectie, introduceert Maison Berger Paris ook het nieuwe huisparfum Ble D’or. Deze wordt meegeleverd met de producten en nodigt uit voor een wandeling door de gouden velden, met zijn noten van tarwe en kamille, verrijkt door tonkaboon en edel hout. Het is een parfum dat de ruimte omhult met een houtachtige en warme verfijning.

Meer informatie:
Maison Berger
www.maison-berger.nl