Na een inspirerende reis naar Nederland nodigde het Australische luxe modelabel CAMILLA Royal Delft uit voor een unieke wereldwijde samenwerking. De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtige collectie van Camilla, geïnspireerd op de kunstwerken en dessins van Royal Delfts. Deze baanbrekende onderneming brengt de kenmerkende CAMILLA-stijl en het tijdloze, eeuwenoude vakmanschap van Royal Delft samen in een werkelijk ongeëvenaarde, unieke collectie. Deze twee iconische merken verenigen zich om de grenzen van mode en kunstenaarschap opnieuw te definiëren.Royal Delft was vereerd om aan dit project deel te nemen. De link was snel gelegd, de wederzijdse liefde voor creativiteit en vakmanschap vormde de basis voor deze samenwerking. Royal Delft was het podium voor een prachtige fashionshoot. Naast de exclusieve collectie is er een set handbeschilderde vazen ​​op maat gemaakt, die gedurende het seizoen in verschillende winkels zal worden getoond.

Camilla Franks, een toonaangevende Australische modeontwerpster, wordt wereldwijd gevierd vanwege haar artistieke, innovatieve en ingewikkelde ontwerpen, geïnspireerd door haar reizen en fantasierijke escapisme. Sinds haar debuutcollectie tijdens de Australian Fashion Week in 2004 is Camilla's merk uitgegroeid tot een wereldwijde drukkerij, met prints die in 55 landen worden verkocht. Elke limited edition-collectie is voortgekomen uit Camilla's meeslepende ervaringen in verre landen, met handgetekende en geschilderde prints, handgemaakte snitten en naaiwerkjes en met precisie aangebrachte versieringen.

De volledige collectie is vanaf 17 januari 2024 verkrijgbaar via de CAMILLA website, in winkels en geselecteerde groothandelspartners.

Meer informatie:
Royal Delft
www.royaldelft.com