Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Little gem. op vloerenbeurs Domotex een van de nieuwkomers

"Alleen het beste is goed genoeg voor onze allerliefste schatten"

Little gem. was op vloerenbeurs Domotex een van de nieuwkomers. "We hebben een klein jaar geleden ons merk ‘Little gem’ gelanceerd in de markt. De naam verwijst naar juweeltje, edelsteen. Iets zeer kostbaars en dat zijn natuurlijk ook onze kinderen", legt founder Dolores Vandenbussche van Little gem. uit. "Vandaar dat we ‘Little gem’ perfect vonden als naam. Alleen het beste is goed genoeg voor onze allerliefste schatten."



"We hebben dan ook uitgepakt met een vernieuwende en hoogkwalitatieve speelmat voor baby’s en kinderen die antibacterieel zijn, afwasbaar en duurzaam. Geschikt voor binnen en buiten en onze opvouwbare speelmat 'Little gem on the move' is speciaal ontwikkeld om mee te nemen op locatie zodat de kleine kinderen overal een zachte en veilige ondergrond hebben."

De vinyl speelmatten uit de Comfy collection zijn volgens Dolores een must-have voor elk huishouden met kinderen. "Ze zijn hygiënisch, zacht, veilig en bieden de baby’s een geschikte speelgrond in de verschillende fases van hun ontwikkeling. Ook als ze ouder zijn is het ideaal om in een speelhoek te leggen en om voor extra comfort te zorgen.

De speeltapijten uit onze Cozy collection zijn zeer zachte polyester tapijten die elke speel- of slaapkamer gezelliger maken."


Op Domotex toonde Jo Lambrecht (midden) met twee 'collega's' de producten van het nieuwe merk Little gem.

Meer informatie:
Little gem.
Luipaardstraat 12
8500 Kortrijk
tel +32 494 23 73 11
[email protected]
www.littlegem.be