Afgelopen donderdagavond vond de kick-off plaats van de wereldtour die Rolf Benz gaat houden ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum. Dit event vond plaats bij het Rolf Benz experience center van DonJon in Eindhoven. Tijdens het feestelijke event werd het nieuwe jubileummodel Sina onthult en konden de bezoekers luisteren naar de gastsprekers Norbert en Silja Beck, de ontwerpers van het nieuwe jubileum model.

In het jaar dat Rolf Benz haar 60-jarig jubileum viert, opende in Nederland vrijdag het geheel verbouwde Rolf Benz Experience center van Gasse Wonen in Mijdrecht. Ter gelegenheid van de feestelijke opening in het weekend van 26 en 27 januari was het Duitse design-echtpaar Norbert en Silja Beck aanwezig in de winkel, om de klanten en bezoekers een kijkje achter de schermen van het ontwerpproces te geven.

Ook zal bij Van Til Interieur in Alkmaar (03.02.2024) het design-duo Beck Design aanwezig zijn.

De Experience Centers zijn geselecteerd om de bezoeker hier het karakter, het merk en de ongelooflijke verscheidenheid in producten intensief kan beleven. Dit zijn de grootste Rolf Benz showrooms van Nederland waar alle banken, fauteuils, stoelen, eet- en salontafels, tapijten, kastmeubels en accessoires uit de actuele collectie zijn tentoongesteld. De ervaren en door Rolf Benz gecertificeerde inrichtingsexperts presenteren het programma en tonen de nieuwste interieurtrends. Hier kan de bezoeker zich laten adviseren en wordt individueel de perfecte bank op basis van de beschikbare ruimte en zitvoorkeuren samengesteld. Bovendien is er een bijzonder groot aanbod van stof- en leerstalen.

Gasse Wonen - Mijdrecht
www.gasse.nl

Van til interieur - Alkmaar
www.vantil.nl

De donjon – Eindhoven
www.donjon.nl

Rolf Benz
www.rolf-benz.com