Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
CIRCO demo: Woondecoratie, Tuindecoratie en/of Woontextiel Oost-Nederland

Inspiratiesessie over circulair ondernemen

Wil je een eerste stap zetten richting circulair ondernemen? Wil je de kansen verkennen om je concurrentiekracht te vergroten, nieuwe waarde te creƫren en nieuwe vormen van waardeketens te verkennen? Dan is de 2 uur durende gratis inspiratiesessie van CIRCO wellicht interessant.

Tijdens deze korte sessie neemt CIRCO je in vogelvlucht mee in het gedachtengoed van de circulaire economie. "We besteden aandacht aan regelgeving rondom UPV (uitgebreide product verantwoordelijkheid) en de Ecodesign-richtlijn. Je krijgt een introductie van circulaire businessmodellen en designstrategieƫn. We presenteren voorbeelden van koplopers in de sector. Je maakt kennis met CIRCO en de trainers, en kunt vragen stellen over de track", aldus CIRCO.

De CIRCO track is geschikt voor alle soorten bedrijven in woon- of tuindecoratie en woontextiel. Of je nu groot of klein bent, zelf produceert of importeert, duurzaamheid al in de praktijk brengt of nog niet: iedereen kan aanhaken.

Bron: CIRCO

Publicatiedatum: