Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bijzonder jubileum in Bennekom: Wim van der Pol 60 jaar werkzaam bij Geels Woonwarenhuis

Dat zie je zelden. Een werknemer die al 60 jaar aan het arbeidsproces deelneemt en dat bij een en dezelfde werkgever! In Bennekom loopt deze jubilaris rond: Wim van der Pol, 60 jaar werknemer van Geels Woonwarenhuis.

Wim van der Pol kwam er na drie maanden politieschool achter dat die opleiding niks voor hem was. Hij was 17 jaar en solliciteerde bij de vader van Henk Geels in Ede, als verkoopmedewerker voor Geels Woonwarenhuis Bennekom (destijds 50 m2). Hij werd op 22 januari 1964 aangenomen en was een van de eerste medewerkers. Eerst werd alles met de transportfiets bezorgd, maar al snel kwam er een kleine bestelauto. Daar werd alles mee vervoerd, ook keukenblokken, bovenop de imperiaal van de Renault 4.

Aangrenzende panden werden gekocht, de winkel werd uitgebreid. Het 'Doe-Het-Zelf' was in opkomst en er werd in 1975 een bouwmarkt geopend. In de loop van de jaren werden verschillende formules toegevoegd en aangepast. Veel verbouwingen volgden, het pand werd steeds groter, tot ruim 4000m2. Wim werkte vooral bij de DHZ afdeling en in de Baderie.


Gerrit Geels met zus Ada Elings-Geels en de 60-jarige jubilaris Wim van der Pol.

In 1985 stortte een deel van de winkel in en vijf jaar later brandde het pand volledig af. Weer een dieptepunt, maar de familie Geels besloot door te gaan en een jaar later stond er een nieuwe winkel.

In 2024 staat er een compleet woonwarenhuis met verschillende afdelingen: KlusWijs bouwmarkt, Colors@Home, een kookwinkel met binnen- en buitenkoken en binnenkort opent er een Cozy-Homes en een Beddenspecialist.

Wim werkt ondertussen 60 jaar bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom, waarvan de laatste jaren nog 1 dag in de week. Hij doet dit nog steeds met heel veel plezier en hij vindt het een voorrecht om met de klanten en collega’s om te gaan. De familie Geels en medewerkers zijn dankbaar dat Wim nog steeds in het woonwarenhuis werkt. Zijn enorme kennis, nauwkeurigheid en vakmanschap kunnen en willen ze niet missen.

Klik hier om Wim via de mail te feliciteren met zijn jubileum.

Meer informatie:
Geels Woonwarenhuis Bennekom
Kerkhoflaan 17
6721 EW Bennekom
www.geelswoonwarenhuis.nl

Publicatiedatum: