Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Branded by lanceert nieuwe productgroep: "Voor ieder wat wils"

Branded by, specialist in allerlei soorten kaarsen, heeft sinds kort een nieuwe productgroep gelanceerd. Sinds dit jaar is de groothandel gestart met de verkoop van geurstokjes. "We hebben drie verschillende geuren ontwikkeld. Verkrijgbaar in bruine glazen flesjes van 80 ml. Voor ieder wat wils", vertelt mede-eigenaar Berry Roeberts. Hij is de commerciƫle man bij het bedrijf uit Dalfsen. Wekelijks rijdt hij met een vrachtwagen vol kaarsen, geurstokjes en andere woonaccessoires naar de verkooppunten om de voorraad bij te vullen.


Berry Roebert, mede-eigenaar van Branded by.

Tijdens de afgelopen editie van de vakbeurs Trendz in Gorinchem toonde Branded by de nieuwe geuren; Fresh, Warm en Calm. Berry licht ze toe: "Kies voor een frisse geur in huis. De geur van witte salie is indringend, kruidig en muntachtig. Of heb je liever een warme geur in huis. De aardse, houtachtige tonen van sandelhout gaan perfect samen met het zoete, harsachtige van amber. Perfect voor ieder interieur. Tenslotte biedt Calm een betoverende oase van sereniteit."



De producten zijn geschikt voor winkels, webshops, horecagelegenheden, tuincentra, conceptstores in heel Nederland, Belgiƫ, Duitsland en andere Europese landen. In de maanden februari en maart krijgen klanten 15% korting als ze deze geurstokjes bestellen via de webshop.

Meer informatie:
Branded by
De Singel 18
7722 RR Dalfsen
+31 (0)85 1302762
[email protected]
www.brandedby.nl