Na een kick-off in november, heeft de landelijke campagne voor de promotie van houten vloeren een vliegende start gemaakt met de eerste van een reeks bijeenkomsten voor retailers en parketspecialisten. Deze gebeurtenis vond plaats bij Albers Parket in Weert. Heel toepasselijk in de houtloods die voor de gelegenheid was omgetoverd tot een theater. Met de aanwezigheid van circa 80 vooraanstaande parketspecialisten, is de campagne krachtig van start gegaan.'Als je van écht hout kies je voor hout'
Guido Brouwer van het creatieve marketingbureau GB10 nam de aanwezigen mee in de diepte van de campagne. De keymessage is ‘als je van écht hout’ en de afzender is eerlijke vloeren.

De voordelen van houten vloeren werden met passie uitgedragen door Guido. Want houten vloeren zijn niet alleen natuurlijk mooi, maar ook een duurzame keuze die het milieu respecteert. Een houten vloer gaat veel langer mee, kan indien gewenst worden aangepast aan veranderde woonsmaak, vereist weinig onderhoud, is perfect compatibel met vloerverwarming en draagt bij aan een positieve CO2-opslag, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor elke bewuste consument.

Om deze voordelen effectief te communiceren naar een breed publiek, is de start van de promotiecampagne bij de parketspecialst. Met het ontwikkelde point-of-sale (POS) materiaal kunnen de parketspecialisten de boodschap van duurzaamheid en kwaliteit direct overbrengen aan de consument. Deze pos is niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waarmee het direct een ‘conversation starter’ is tussen de consument en de vakspecialist.

De campagne wordt ondersteund door een uitgebreid online platform, inclusief de website www.eerlijkevloeren.nl, waar consumenten en professionals alle informatie kunnen vinden over de voordelen en het onderhoud van houten vloeren. Daarnaast zijn socialemediakanalen zoals Instagram, Facebook en Pinterest in gebruik genomen om de boodschap van eerlijke vloeren te versterken.

Na de informatieve sessie was er ruimte voor ontspanning en netwerken tijdens een gezellige borrel, compleet met een heerlijk buffet. De positieve energie was voelbaar en veel bezoekers keerden huiswaarts, niet alleen met hernieuwde inspiratie, maar ook met een display om de campagne in hun eigen winkels te ondersteunen.

Deze bijeenkomst is slechts het begin. Er staan nog vier bijeenkomsten gepland op verschillende locaties in Nederland om deze landelijke campagne kracht bij te zetten:

  • 29 januari bij Veno in Drachten, aanvang om 15.00 uur.
  • 5 februari bij Moso in Hoorn, aanvang om 16.00 uur.
  • 12 februari bij Lieverdink in Doetinchem, aanvang om 15.00 uur.
  • 26 februari bij Joka in Rotterdam, aanvang om 13.30 uur.

Meer informatie:
Eerlijkevloeren.nl
www.eerlijkevloeren.nl