Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Villeroy & Boch komt met 'exclusieve' paascollectie Annual Easter Edition

Het kan wat Villeroy & Boch betreft niet snel genoeg Pasen zijn. Lekker lang brunchen, eieren zoeken en de lente in huis brengen. Laat je inspireren door de jaarlijkse exclusieve paascollectie ‘Annual Easter Edition’ van Villeroy & Boch.

"In 2024 bakken de paashaasjes Anne en Max erop los en maken een heerlijke carrot cake op het hoogwaardige porselein. De collectie bestaat uit een bord, schaaltje, mok, eierdopje en een ornament voor aan de paastak", aldus Villeroy & Boch.



De Annual Easter Edition is gemaakt van hoogwaardig porselein. Elk product is bestempeld met het editiejaar van de collectie en wordt verpakt in een passende gift box.

Naast de Annual Easter Edition heeft Villeroy & Boch nog meer vrolijke paascollecties, zoals het nostalgische Spring Fantasy en het bloemige Spring Awakening. De paasserviezen zijn te combineren met andere collecties als Manufacture Rock, Rose Garden en Crafted.



Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: