Humanscale, fabrikant van ergonomische oplossingen, verwelkomt René Nieuwendijk als de nieuwe Vice President Global Retail Sales. René heeft meer dan 25 jaar ervaring in management, sales en marketing in de interieurbranche. "Zijn benoeming markeert een belangrijke stap in de wereldwijde positionering van Humanscale", laat het bedrijf weten.

In zijn vorige functies was hij onder andere VP van Residential Business bij Interface Europe, Commercial Director bij Leolux Furniture Group en Export Director bij Thonet. René is gespecialiseerd in de sector van hoogwaardig design voor interieurs en decoratie, gericht op de Benelux, DACH, Groot-Brittannië, Ierland, het Midden-Oosten en voorname Aziatische regio's. René is een resultaatgerichte professional die vloeiend vier talen spreekt en daarmee een unieke mix van energie, internationale ervaring en strategisch inzicht meebrengt. Deze combinatie van vaardigheden en ervaring zorgt voor een dynamische kracht binnen het bedrijf, waarbij de verwachting is dat hij in zijn nieuwe functie grote impact zal hebben.

Heather Fennimore, President van Humanscale, zegt over zijn benoeming: "De internationale expertise van René en zijn focus op groei zijn perfect in lijn met onze missie om ergonomische oplossingen wereldwijd te herdefiniëren. Zijn leiderschap is van essentieel belang in ons streven om internationaal onze marktpositie te vergroten en onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie op ergonomisch vlak voort te zetten."

Onder het leiderschap van René streeft Humanscale in 2024 het netwerk aan partners te versterken en de reputatie als pionier in ergonomisch design en duurzaamheid nog meer te verstevigen. Zijn functie is essentieel om de visie en strategische doelen van Humanscale op wereldwijde schaal te realiseren.

Over Humanscale
Humanscale is toonaangevend ontwerper en producent van hoogwaardige ergonomische oplossingen die het welzijn en comfort van werk verbeteren. Met behulp van de nieuwste technologie ontstaan functionele en tegelijkertijd minimalistische ontwerpen die traditionele kantoren in actieve, intelligente werkruimtes veranderen.

Geleid door de kernfilosofie dat een goed ontwerp met minder meer bereikt, ontwikkelt Humanscale haar ontwerpen met de gezondheid van zowel de gebruiker als die van de planeet in gedachten. Humanscale heeft 26 producten die gecertificeerd zijn door de Living Product Challenge (LPC) van de International Living Future Institute als positief voor de planeet. Humanscale is pionier in het volledig transparant zijn over de milieu impact van producten. Hiermee kunnen klanten en gebruikers doordachte beslissingen nemen over de producten die zij kiezen.

Meer informatie:
Humanscale
www.humanscale.com