Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Na incident met rook en roetschade: INTR. Point-vestiging sinds maandag weer open

Na een periode van intensieve schoonmaak en zorgvuldige opbouw, opent INTR. Point in Hoogeveen weer haar deuren. Op 18 december werd het pand getroffen door een incident met rook en roetschade. 'Dit was een uitdaging waarbij ons team onmiddellijk in actie kwam. Dankzij de inzet van diverse mensen, konden we direct na de kerstperiode starten met de heropbouw', laat INTR weten.



Vestigingsleider Dries Smit deelt: “Er komt veel op je af in zo'n situatie, meer dan je in eerste instantie zou verwachten. Het was een proces dat moeilijk te bevatten was.” Nu, na het herinrichten van het pand en het aanvullen van de schappen, zijn ze klaar om de klanten weer te verwelkomen.



Om de heropening te vieren, heeft INTR voor al haar trouwe klanten in Hoogeveen een exclusieve heropeningsactie in petto, alleen beschikbaar in de maand januari. Benieuwd naar de actieproducten? Kom langs en laat je verrassen door wat INTR. Point Hoogeveen te bieden heeft.

Meer informatie:
INTR. Point Hoogeveen
Dr. Anton Philipsstraat 7
7903 AL Hoogeveen
www.intr.nl

Publicatiedatum: