Maison&Objet in Parijs is gisteren, maandag 22 januari, afgerond. Tijdens het 30-jarige jubileum van de vakbeurs toonden meer dan 2500 exposanten hun producten, variërend van kaarsen tot outdoorsofa's. In totaal waren er 104 deelnemers uit Nederland aanwezig. Ook België was goed vertegenwoordigd met 140 exposanten. Met één bedrijf uit Luxemburg komt het totaal aantal ondernemingen uit de Benelux op 245. Uiteraard kwam de grootste groep uit het thuisland Frankrijk (1042).

Bezoekers moeten er iets voor over hebben om de vakbeurs te bezoeken. Voornamelijk de eerste dag was een uitdaging voor veel mensen. Door het winterse weer ontstonden er flinke files in Nederland, België en Frankrijk. Gelukkig mocht dit de pret niet drukken en liepen de gangpaden goed vol.


Bekijk hier de fotoreportage die Wonen360 heeft gemaakt van een reeks Nederlandse en Belgische exposanten.

'En, hoe zijn de eerste paar dagen geweest?' vroegen we aan een reeks exposanten op de beurs. Want Wonen360 was ook weer van de partij om een fotoreportage te maken. Het antwoord op deze vraag was vrijwel elke keer hetzelfde: "We hebben het ontzettend druk gehad, zeker de eerste twee dagen." Dit past volledig in het beeld dat we zelf hebben waargenomen. Hierdoor was de stemming erg positief, zowel onder bezoekers als onder deelnemers.Bekijk hier de volledige fotoreportage.

Meer informatie:
Maison&Objet
www.maison-objet.com