Bronzen of Zilveren dealer worden... of toch Goud? "Een display van James is de beste manier om onderhoud onder de aandacht te brengen; niet alleen voor je klant, maar ook voor jezelf! Het is een cruciaal onderdeel dat de totale ervaring van je klant met haar aankoop definieert. Immers; een vlekkerig tapijt, een doffe vloer met strepen, of een smoezelig meubel... wie wordt daar nou vrolijk van?! Het juiste onderhoud is de enige manier om ervoor te zorgen dat élke klant een tevreden klant wordt!"

Dat laat een woordvoerder van James weten. Het bedrijf is al sinds 1927 specialist in producten en goed advies voor het onderhouden van meubelstof en vloeren zoals tapijt, vloerkleed, vinyl, PVC, LVT, kurk, laminaat, linoleum en (natuur)steen.

Waarom een nieuw display?
"We hebben inmiddels al ruim 200 Gouden dealers, woninginrichters met ons Interactief Vloerdisplay waarmee ze het gehele basisassortiment van James presenteren. Dealers die begrijpen dat goed onderhoud klanten vrolijk maakt en ze terug naar de winkel brengt voor een nieuwe fles."

Maar wat als je alleen harde vloeren of alleen meubels verkoopt? "Uiteraard kan je dan óók voor het Gouden dealerschap gaan, want mensen uit de buurt zullen ook hun andere flesje James willen kopen. Maar als je daar niet op zit te wachten, of als het "grote" display toch nét even iets te groot is, hebben we iets nieuws voor je: het Bronzen dealerschap!Kun je wat meer vertellen over de specificaties van het display?
Je wordt een James Bronzen dealer, als je het Bronzen Vloerdisplay opneemt, zoals je op bovenstaande foto kunt zien staan. Er zijn twee versies van dit display: met Harde vloeren producten óf met Tapijt & Meubel(stof) producten. Het display is dubbelzijdig bruikbaar, blokkeert het zicht niet, hoeft níet opgebouwd te worden (alleen gevuld), past op nog geen 0,25 m² (45 x 50cm bij 180cm op het hoogste punt) en is gemaakt van hoogwaardig, gepoedercoat staal. Een échte aanwinst!"

Wat zijn de extra voordelen van Bronzen of Zilveren dealers?
"Als Bronzen dealer krijg je bovendien 2% korting op al je toekomstige bestellingen en word je op onze website als verkoopadres weergegeven. Uiteraard mag je ook beide versies aanschaffen; zo kan je elke productgroep op de juiste afdeling presenteren. Je wordt dan Zilveren dealer en dan krijg je maar liefst 4% korting op al je toekomstige bestellingen en gaan we je met preferentie op onze website tonen en aan de telefonische hulplijn noemen als verkoopadres (net als de Gouden dealers). Je hebt dan immers ook het gehele basisassortiment van James in huis!"

Of toch Gouden dealer?
"Wil je het gehele basisassortiment van James tonen in één display? Met zelfs een Apple iPad erin voor interactiviteit? Dat kan met ons Gouden Vloerdisplay waarmee je automatisch James Gouden dealer wordt. Als Gouden dealer krijg je 5% korting op al je toekomstige bestellingen en word je op onze website met preferentie op onze website getoond en aan de telefonische hulplijn genoemd als verkoopadres."Hoe gaat het in zijn werk?
"Het display wordt rechtstreeks vanuit James per pallet geleverd en is gebruiksklaar: de omdoos verwijderen, neerzetten, producten erin, klaar. Dus géén opbouw benodigd, hoe makkelijk is dat! Je ontvangt tevens een info mail met o.a. de link naar onze online productcursus, zodat je weet wat je verkoopt en je klanten professioneel van dienst kunt zijn. Heb je toch vragen? We staan telefonisch (077 327 8000) of per mail altijd voor je klaar."

Meer informatie:
James
www.james.eu