Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vreselijk incident in bouwmarkt: kleuter bekneld onder massief tafelblad

In Karwei's bouwmarkt in Best heeft zich afgelopen zondagmiddag (21 januari) een incident voorgedaan, waarbij een 3-jarig kind zwaargewond raakte nadat het onder een massief tafelblad terechtkwam. Het kleintje is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, en de exacte toedracht van het ongeval blijft vooralsnog onduidelijk.



Het incident vond plaats toen delen van een stellingkast, waarin het zware tafelblad was geplaatst, op de grond belandden in een gangpad van de bouwmarkt. Hoe het tafelblad uit de stelling kon vallen, is nog onbekend en vormt het onderwerp van een diepgaand onderzoek.

Nadat de kleuter met spoed naar het ziekenhuis was gebracht, namen de autoriteiten snel stappen om de veiligheid in de bouwmarkt te waarborgen. Een deel van de winkel werd afgezet voor grondig onderzoek, en de politie heeft aangekondigd dat er een strafrechtelijk onderzoek wordt ingesteld om de oorzaken van het incident te achterhalen.

Bron: Eindhovens Dagblad

Publicatiedatum: