Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Spraakmakende kleuren' keramiek van Dekker

'Spraakmakend, karaktervol en uniek. Dat zijn de vier nieuwste kleuren Evora® Ceramics van Dekker Zevenhuizen. Met een prachtig, onvoorspelbaar natuurstenen uiterlijk passen de nieuwe kleuren dan ook perfect bij de huidige Rock Nature-trend. Hoewel ze opvallend veel op elkaar lijken, is het eigenlijk gemaakt van keramiek. Het resultaat is een hitte-, vlek- én krasbestendig keukenblad, met het karakter van echt natuursteen!', zo laat de werkbladenproducent en keuken- en sanitairgroothandel in Zevenhuizen weten.

Collectie 2024: Natuursteen
Saint Laurent is een klassieke donkere kleur met een geelbruine ader over de hele lengte van het keukenblad. Intermezzo lijkt te bestaan uit kleine en grote brokstukken die als het ware aan elkaar gelijmd zijn. Navagio Blue is een chique grijsblauwe kleur met grillige bruine aders; Hudson Brown is bruin met grijs en heeft een gelijkmatig, kenmerkend steenpatroon.

Strakke uitstraling
De collectie 2024 biedt dus volop keuze in kleur, van effen tot expressief. De keukenbladen hebben een onvergelijkbare strakke uitstraling. En omdat het van keramiek is, heeft het geen poriën. Daarmee is het blad ook nog eens geheel onderhoudsvriendelijk!

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
Nijverheidscentrum 2
2761 JP Zevenhuizen
[email protected]
www.dekkerzevenhuizen.nl

Publicatiedatum: