Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Is de duurste woning van Nederland op Funda wel die miljoenen waard?

'Een zeldzame en exclusieve villa in James Bond-stijl. Een unieke kans voor liefhebbers van the best of the best. Zo omschrijft de makelaar dit enorme huis aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen. 19 miljoen moet het optrekje kosten. Daarmee is het op dit moment de duurste woning van Nederland op Funda. Maar is dit pand met privéstrand en nachtclub ook al die miljoenen waard?', vraagt het AD zich hardop af.

Foto Christie’s International Real Estate

Rapper Drake's zakenpartner, Sabah Nissan, bouwde enkele jaren geleden een unieke villa van circa 1100 vierkante meter in Vinkeveen. Dit luxueuze paleis, oorspronkelijk door Nissan gebouwd, beschikt over zeven slaapkamers, twee keukens, twee bars, een bioscoop, een fitnessruimte, een eetkamer voor 22 personen, een atletiekbaan rondom het huis, twee professionele opnamestudio's, twee jacuzzi's, en een binnen-buitenzwembad met uitzicht op de Vinkeveense Plassen. Het huis heeft zelfs een eigen nachtclub die vergeleken wordt met bekende clubs als Jimmy'z in Monte-Carlo en Ushuaïa op Ibiza, waar zelfs Drake en Beyoncé zijn geweest.

Het indrukwekkende pand, verspreid over vier verdiepingen met lift en een fraaie trap, heeft een slaapkamer die de allure van een 'Presidential Suite' heeft. De ruim 9.000 vierkante meter grote kavel biedt een privéstrand van 40 meter met een beachhouse. Hoewel Nissan het huis in 2022 voor 17,5 miljoen euro aan vastgoedeigenaar Izaäk Veerman verkocht, wordt het nu opnieuw te koop aangeboden. Makelaar Leslie de Ruiter benadrukt de unieke eigenschappen van het huis, waaronder het zwembad en de locatie nabij de Vinkeveense Plassen. De gemiddelde woningprijs in Vinkeveen is hoger dan elders in het land, voornamelijk vanwege de mogelijkheid om vergunningen af te geven voor grote huizen in het plassengebied.

Bron: AD

Publicatiedatum: