IXXI, de toonaangevende naam op het gebied van innovatieve wanddecoratie, presenteert met trots IXXI Play - het ultieme fotoabonnement dat perfect aansluit op de goede voornemens van consumenten om beter grip te krijgen op hun herinneringen. Met dit unieke gepatenteerde product hebben zij zelfs een wereldprimeur binnen de fotobranche.

De lancering van IXXI Play komt op een moment waarop consumenten vastbesloten zijn om hun foto's dit jaar écht op een zorgvuldige manier bij te gaan houden. Dit foto-abonnement verandert jouw foto’s niet alleen in de bekende IXXI-fotocollages maar ook direct in een fotoblok, kalender en zelfs fotoboek. Op deze manier worden de gebruikers echt aangemoedigd om bewust om te gaan met de meest dierbare momenten. Zowel klein als groot

"In een tijd waarin foto's vaak snel worden opgeslagen en vergeten, biedt IXXI Play een alternatief dat het bewustzijn rond kostbare herinneringen vergroot. Het is meer dan alleen een fotoabonnement; het is een manier om je persoonlijke visuele verhaal te vertellen en te koesteren," zegt Luc Kickken, Productmanager van IXXI. “Met IXXI Play proberen we mensen te stimuleren om ook juist van die kleine momenten te genieten. En er zelfs mee te blijven spelen en variëren."

IXXI Play moedigt gebruikers aan om verder te gaan dan de consumptie- en opslagcultuur van foto's die tegenwoordig veel voorkomt. Waar huidige fotoproducten vaak worden weggegooid als ze niet meer passend zijn, hoeft dit bij IXXI nooit. Het veelzijdige gepatenteerde IXXI-systeem, in combinatie met het verwisselbare fotoboek, biedt een unieke manier om herinneringen niet alleen te tonen, maar ook bewaren. Het is een stap richting een meer betrokken en bewuste omgang met onze meest waardevolle momenten.

IXXI Play, de nieuwste toevoeging aan het assortiment fotoproducten van IXXI, is nu verkrijgbaar via de officiële website: IXXI Play.

Meer informatie:
IXXI
www.ixxi.com