PPC (Plinten & Profielen Centrale), leverancier voor de parketteur, vloerenspecialist en woninginrichter, opent een nieuw filiaal in Antwerpen (Wilrijk), dit is tevens het zevende filiaal van PPC. Dit filiaal aan de Planetariumlaan 23D staat symbool voor de voortdurende groei van PPC en hun toewijding aan het verbeteren van de lokale service en bereikbaarheid in België.Na een eerste succesvolle maand in bedrijf, heeft het nieuwe filiaal al bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor de regio, stelt PPC. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 16.000 producten in 10 verschillende categorieën toont dit nieuwe filiaal duidelijk dat PPC innovatie, kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel draagt. In het filiaal zijn alle benodigdheden te vinden voor de installatie en afwerking van uw vloer, trap of klus, met een ruime keuze en snelle bestelmogelijkheden voor het volledige assortiment. Dit ondersteunt PPC's visie van one-stop-shopping, met een nadruk op gemak en klanttevredenheid.Brittany van Rossem, Manager Filialen bij PPC, is enthousiast: "Onze uitbreiding naar België is een mooie stap. We brengen onze expertise en service nu nog dichter bij onze Belgische klanten."

Danny Benschop, Operationeel Directeur bij PPC, vult aan: "Dit nieuwe filiaal is niet alleen een uitbreiding van onze fysieke aanwezigheid, maar onderstreept ook onze missie om het hele jaar door te streven naar gemak voor de klant en het aanbieden van een compleet en kwalitatief hoogstaand assortiment. Onze klanten in België kunnen nu nog makkelijker toegang krijgen tot ons brede assortiment."Het gemak van afhalen
PPC omarmt het motto 'Graag gebracht!' met gratis levering op vaste leverdagen. Toch begrijpt PPC dat sommige klanten zo nu en dan de voorkeur geven aan het gemak van afhalen. Daarom biedt het nieuwe filiaal in Antwerpen zes dagen per week een efficiënte afhaalservice. Klanten kunnen profiteren van een ruim assortiment, vakkundig advies en een plek om met vakgenoten ideeën uit te wisselen. Alles wordt per commissie verpakt, zodat klanten direct een compleet pakket ontvangen dat klaar is voor vertrek. De openingstijden zijn ruim en het maken van een afspraak is niet nodig.

Een inspiratievol experience center
Het filiaal is uitgerust met een experience center, speciaal ontworpen als een B2B showroom. In deze unieke ruimte zijn geen prijzen zichtbaar; het is volledig gericht op en ter ondersteuning van de professional. Klanten van PPC kunnen deze showroom gebruiken alsof het hun eigen ruimte is. Ze kunnen hier, onder eigen begeleiding, producten presenteren aan eindgebruikers.

Meer informatie:
PPC (Plinten & Profielen Centrale)
Planetariumlaan 23D
2610 Antwerpen
www.plintenenprofielencentrale.nl