Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jodeco gaat verrassen tijdens Trendz

"We tonen iets waar sommige collega’s een opgetrokken wenkbrauw van zullen krijgen"

Eind vorig jaar vertelde directeur Jeroen Blaauw van Jodeco Glass al dat het gaspedaal volop ingedrukt wordt. Dat is in het nieuwe jaar niet anders. 2024 wordt feestelijk ingeleid met de deelname aan vakbeurs Trendz in Gorinchem. Dit weekend zal de groothandel in decoratief glaswerk en keramiek de nieuwste collecties tonen. Maar dat is nog niet alles..."Wij hebben een nieuwtje waar sommige collega’s misschien wel een opgetrokken wenkbrauw van krijgen…", zegt Jeroen geheimzinnig. "We gaan Smithers-Oases’s FloraLife verkopen. Dit is bloemenvoeding. Dat zal voor velen een verrassing zijn. En nee dat doen wij niet omdat het slecht gaat, maar onder andere omdat wij zeer goede banden met deze firma hebben."

Uiteraard mogen bezoekers ook op het gebied van woonaccessoires noviteiten verwachten. "Wij hebben heel veel nieuws dit voorjaar. Speciaal voor Trendz komt de vaas voor het Nederlands Kampioenbloemsierkunst uit onze koker. Op Christmasworld zal The Lifetime Vase gepresenteerd worden", geeft Jeroen alvast prijs. Benieuwd naar al het nieuws? Kom dan een kijkje nemen op de beurzen.

Meer informatie:
Jodeco Glass
Anholtseweg 34
7091 HB Dinxperlo
+31 (0) 315 65 71 65
info@jodecoglass.nl
www.jodecoglass.nl