Dôme Deco lanceert een exclusieve capsulecollectie, die bestaat uit 7 standalone items. Deze CHARM series zullen volgende week geïntroduceerd worden op de Maison&Objet in Parijs.

''Verhoog de uitstraling van je leefruimte met charme, waar elk stuk bijdraagt aan een oase van stijl en comfort. Terwijl onze AWAKEN-collectie bijdraagt aan een groter begrip en de verbinding, brengt het producten die zowel de natuur als comfort verwelkomen in een interieur ruimte. De CHARM-serie heeft de kracht om dit doel te verlengen en een oase van rust te creëren, waar men kan ontspannen en tot rust kan komen. Ultiem comfort in een organische dynamiek.

Een samengestelde collectieserie met zeven prachtige stukken, waaronder banken, salontafels en verfijnde stoelen. Verenigd door gracieuze rondingen en cirkelvormige vormen, bieden de banken een knus toevluchtsoord, terwijl de tafels een gevoel van eenheid bevorderen. De stoelen zijn versierd met luxueus leer en unieke vormen, waardoor individualiteit wordt toegevoegd aan deze harmonieuze mix van eigentijds design.''

Deze capsulecollectie zal volgende week te zien zijn in de stand van Dôme Deco te Parijs, Hall 6 stand E2-G1.

Meer informatie:
Dôme Deco
info@domedeco.com
www.domedeco.com