Het meubelmerk Jess is een samenwerking aangegaan met Lucie Koldova. "In ons recente gesprek met Lucie Koldova, de creatieve designer achter de nieuwste collectie van Jess, hebben we de kern van haar designfilosofie en de gedetailleerde weg van concept tot creatie verkend", aldus Jess.

"De samenwerking met Jess is een dynamische ervaring, aangedreven door de jeugdige en flexibele geest van het bedrijf," zegt Lucie. “De manier waarop het team uitdagingen aangaat, sluit naadloos aan bij het designethos van onze samenwerkingspartner. Dit creëert een omgeving waarin innovatie floreert.”Lucie's ontwerpbenadering, die geworteld is in het vinden van een gemeenschappelijke basis en het opbouwen van positieve energie in de relatie met klanten, is een drijvende kracht achter haar evolutie als ontwerper. Haar filosofie richt zich op het creëren van ontwerpen die tijdloze designs met een moderne invalshoek.

Haar creatieve proces begint met een grondige verkenning van de productie- en materiaalmogelijkheden van een bedrijf. Door het inzicht in het inherente potentieel en de unieke toevoeging aan hun portfolio, ontstaan er ideeën die het merk vooruithelpen. Het uiteindelijke doel is het creëren van visueel indrukwekkende meubels die esthetiek en functionaliteit harmoniseren en zo de identiteit van het merk perfect weerspiegelen.De Jess x Lucie Koldova collectie wordt onthuld tijdens IMM Cologne 2024 van 14 tot 18 januari, in hal 3.2, stand D030-E031.

Meer informatie:
Jess
www.jessdesign.com