Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw interieurlabel uit Oisterwijk ziet het levenslicht

Oist Design heeft zijn intrede gedaan in de sector van meubels en woonaccessoires en zet koers richting duurzame samenwerkingen met gepassioneerde dealers. "We onderscheiden ons door toewijding aan kwaliteit en design", laat het jonge label weten.



Als blijk van waardering voor de toewijding van de dealers, biedt het bedrijf exclusiviteit binnen hun specifieke regio. Geselecteerde dealers hebben de mogelijkheid om als enige Oist Design-producten te vertegenwoordigen en verkopen in hun toegewezen gebied. "Wij erkennen de uitdagingen van voorraadbeheer en willen onze dealers de vrijheid geven zich te concentreren op hun kerntaken. Daarom nemen wij het voorraadbeheer en de levering op ons, met als doel een soepele en efficiƫnte samenwerking."



Bij de start van een samenwerking biedt Oist Design niet alleen exclusiviteit, maar ook een korting bij startorders voor showroomproducten. "Wij willen graag meedenken en ondersteuningsmaterialen aanbieden om de verkoop te stimuleren. Ons doel is niet alleen het opbouwen van een samenwerking, maar het cultiveren van duurzame relaties met geselecteerde dealers."



Meer informatie:
Oist Design
Sprendlingenstraat 9
5061 KM Oisterwijk
085-750 0054
[email protected]
www.oistdesign.nl

Publicatiedatum: