Ebe Labordus laat trots weten dat zijn LabordusAgenturen de nieuwe agent is voor het designmeubelmerk Living Divani. "Met dit prachtige merk Living Divani en met Porro | JoV zijn we klaar voor de toekomst."

Living Divani is een gerenommeerd Italiaans bedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1969, opgericht door Renata Pozzoli en Luigi Bestetti. Het bedrijf staat bekend om harmonieuze proporties en ingetogen luxe, en heeft zijn handelsmerk gemaakt van hoogwaardige stoffering. Gelegen in Brianza, het hart van de Italiaanse meubelwijk, heeft Living Divani sinds de jaren zeventig een duidelijk pad gevolgd en is het een opvallende speler geworden in het designlandschap.

De strategische samenwerking met Piero Lissoni, die sinds 1988 als art director en ontwerper de unieke stijl van het bedrijf leidt, heeft bijgedragen aan het definiƫren van de onderscheidende esthetiek. Met Carola Bestetti als vertegenwoordiger van de tweede generatie heeft het bedrijf een nieuwe impuls gekregen, met toevoeging van vrouwelijkheid en esthetische gevoeligheid.

Living Divani heeft een nieuwe fase van openheid ingeluid, waarbij internationale professionals en jonge talenten worden betrokken, allemaal gedeeld in de waarden van stijl en benadering van design. Het resultaat is een uitgebreid aanbod, met de nadruk op bekledingssystemen voor binnen en buiten, evenals een diverse reeks aanvullingen zoals stoelen, tafels, fauteuils, boekenkasten en tapijten.

Het Styling Display Project, dat kleine sculpturen met archetypische vormen omvat, geeft vorm aan de "Levende Divani-wereld". De collectie is niet alleen ontworpen voor particulieren maar ook voor de contractsector, waardoor het bedrijf wereldwijd actief is in diverse domeinen, zoals kantoren, luchthavens, hotels en musea.

De distributie van Living Divani is wereldwijd via een uitgebreid dealernetwerk met meer dan 450 verkooppunten in grote steden. De Living Divani Gallery in Milaan, ontworpen door Piero Lissoni, fungeert als een indrukwekkend podium voor de diverse stijlen van het merk.

Een belangrijke mijlpaal is de toetreding tot Altagamma in 2012, waarmee Living Divani erkend wordt als een bedrijf met een internationale reputatie op het gebied van innovatie, kwaliteit, service, design en prestige. Met meer dan 50 jaar geschiedenis en een groeiend mondiaal netwerk blijft Living Divani trouw aan zijn filosofie van nauwkeurigheid en strakke lijnen, en heeft het een consistente en authentieke interpretatie van de designwereld bereikt.

Porro
Sinds juni vorig jaar vertegenwoordigt Labordus ook Porro, een Italiaans merk dat al bijna een eeuw meubels en accessoires maakt. Porro produceert een breed scala aan meubels, met name kasten, boekenkasten en tafels; ook vermeldenswaard zijn Porro-banken en -fauteuils en andere gestoffeerde meubels.

Meer informatie:
LabordusAgenturen
Aert van Neslaan 52
2341 HX Oegstgeest
06 53464636
info@labordusagenturen.nl
www.labordusagenturen.nl

Living Divani
www.livingdivani.it

Porro
www.porro.com