In de voortdurende zoektocht naar innovatie en duurzaamheid heeft Wicanders Wise een baanbrekende stap gezet in de wereld van vloeren. Voorheen bekend als Amorim Wise en Wicanders, zijn de twee merken nu gefuseerd tot Wicanders Wise. Deze samenvoeging markeert een nieuw tijdperk waarin alle producten volledig PVC-vrij zijn, waarmee het merk zijn toewijding aan milieuvriendelijkheid en hoogwaardige vloeroplossingen naar een ongekend hoog nieuw niveau brengt.

Innovatie met stijlvolle details
Een van de meest opvallende ontwikkelingen in de nieuwe collectie van Wicanders Wise is het gebruik van digitale print met register embossings-technologie op kurk. Deze geavanceerde productiemethode resulteert in verbluffend waarheidsgetrouwe designs, beschikbaar in zowel hout- als tegelvarianten. Wat deze vloeren onderscheidt, is de supermatte synchroon lopende oppervlaktestructuur, waardoor de vloeren een natuurlijke en volledig authentieke uitstraling krijgen. De nieuwe collectie biedt in totaal 21 verschillende designs die kunnen worden toegepast op diverse soorten vloeren. Binnen deze collectie zijn er 15 prachtige houtdesigns en 6 authentieke steendesigns beschikbaar.

Digitale print op kurk met register embossing

The Next Generation
Wicanders Wise introduceert de volgende generatie PVC-vrije vloeren met een overvloed aan unieke eigenschappen. Deze omvatten een verminderd loopgeluid tot -53%, energiebesparing tot 17%, waterdichtheid en superieure slijtvastheid. Deze kurkvloeren bieden ongeëvenaarde voordelen voor de gebruikerservaring, waardoor ze zich kwalificeren als de beste keuze op het gebied van topvloeren. Bovendien behouden de kurkvloeren hun status als de enige en meest milieuvriendelijke vloer op de markt, met zelfs een negatieve CO₂ waarde.

Volledige ondersteuning op elk gebied
In 2024 wordt dit allemaal tot leven gebracht door middel van een uitgebreid pakket aan ondersteunende tools en displays. Lokale traffic-creërende activiteiten worden ingezet om de nieuwste innovaties in de schijnwerpers te zetten. De vernieuwde organisatie staat klaar om klanten bij te staan, van bezoek tot het laatste nieuws in de professionele pers en op social media. Het bedrijf is vastbesloten om overal aanwezig te zijn en een uitgebreide ondersteuning te bieden.

Wicanders Wise is niet alleen een verandering van merknaam, maar vertegenwoordigt een revolutie in vloeroplossingen. Met PVC-vrije producten en cutting-edge technologieën belooft Wicanders Wise een verfrissende, duurzame en stijvolle keuze te zijn voor consumenten die op zoek zijn naar hoogwaardige vloeren met een minimale impact op het milieu en maximale impact op leefcomfort.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met de accountmanager in jouw regio:

Account Manager West
Remko van Hugten
T| + 31 (0) 6 46 19 72 82
E| Remko.vanhugten@amorim.com

Account Manager Zuid
Leon Versteeg
T| + 31 (0) 6 15 90 39 23
E| leon.versteeg@amorim.com

Account Manager Noord-Oost
Sjoerd Bakker
T| + 31 (0) 6 35 13 07 79
E| Sjoerd.bakker@amorim.com

Sales Manager Belux
Miguel de Sousa
T| + 32 (0) 471 – 51 76 21
E| miguel.sousa@amorim.com

Meer informatie:
Wicanders Wise
www.wicanders.nl