Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Confortluxe NV en Meubelfabriek Lievens keren Nederlandse meubelmarkt de rug toe

Confortluxe NV en Meubelfabriek Lievens, die sinds 2018 in De Woonindustrie een showroom hebben, stoppen eind deze maand met de verkoop van meubelen in Nederland. Dat heeft de directie in een mailing aan klanten bekend gemaakt.

In een statement schrijft general manager Lieven Decoene dat Confortluxe en Lievens vanaf 31 januari 2024 niet langer actief zal zijn op de Nederlandse meubelmarkt vanwege een herdefiniëring van de strategische commerciële koers. Deze beslissing is zorgvuldig overwogen door het managementteam. Ondanks deze veranderingen blijft het mogelijk om via Boxtrade volle vrachten te bestellen. Bestellingen en klachten kunnen tot 31 januari 2024 worden doorgegeven, en het bedrijf zal zich inspannen om deze snel en efficiënt af te handelen. Voor verdere informatie en bestellingen wordt aangeraden contact op te nemen met Filip Van de Vyvere, de commerciële directeur. Het bedrijf staat klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden tijdens de overgangsperiode. De waardering voor de samenwerking in het verleden wordt benadrukt, en er wordt gehoopt op een voortzetting van een positieve relatie ondanks de veranderingen.

Meer informatie:
Lievens NV
Kanegemstraat 11
8700 Tielt
+32 51 72 94 70
[email protected]
www.lievensnv.nl