Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ondanks het feit dat de markt taai en wispelturig is

Meubelindustrie Het Anker verwacht veel van imm

Meubelindustrie Het Anker staat weer in de startblokken voor de imm die zondag de 14e januari van start gaat. “We hebben er ongelooflijk veel zin in”, aldus Jeffrey Koster van Het Anker. “De laatste keer dat we in Keulen stonden was in 2020, daarna kwam corona en de rest is geschiedenis."



Ondanks het feit dat de markt taai en wispelturig is op het moment verwacht Koster veel bezoek. "We presenteren uiteraard weer een aantal nieuwe modellen en bekledingsmaterialen; onder andere ook een splinternieuwe collectie in een zeer aantrekkelijk prijssegment, met uiteraard het kenmerkende Anker zitcomfort. De imm is voor ons een belangrijke beurs waar we naast onze Nederlandse klanten ook veel buitenlandse klanten ontmoeten."



"We staan dit jaar ook op een nieuwe plek, in Hal 10.2, gemakkelijk vindbaar bij de roltrappen. Onze duurzame “Anker One” collectie heeft wederom een prominente plek in de stand gekregen. We zien een groeiende interesse vanuit onze klanten voor een groene, duurzame collectie en de Anker One collectie voldoet op alle fronten aan de gestelde duurzaamheidscriteria. Enkele prominente Nederlandse retailers hebben de eerste Anker One opstellingen al in de showroom staan en de orders komen op gang. Draagt u als winkelier duurzaamheid een warm hart toe of staat dit hoog op de agenda van uw inkoopcombinatie? Kom dan vooral even langs in Keulen!"

Hal 10.2 - stand N050/L051



Meer informatie:
Het Anker
www.het-anker.nl