BAAN Project, het oer-Hollandse familiebedrijf dat dit jaar haar 90-jarig jubileum viert, maakt bekend dat ze deze week vertegenwoordigd zijn op de Horecava Beurs.

BAAN Project is een toonaangevende expert op het gebied van projectmeubilair en -inrichting, gespecialiseerd in het creëren van innovatieve oplossingen. Als één van de weinige meubelbedrijven in Nederland met eigen productiefaciliteiten, bieden ze een unieke service in het vervaardigen van op maat gemaakt meubilair voor verschillende sectoren.

Zij kunnen elk model perfect aanpassen aan de specifieke behoeften van iedere klant. Of het nu gaat om de inrichting van een hotel, restaurant, bar, lobby of bedrijfskantine, zij leveren ideale oplossingen die passen bij de individuele stijl en wensen.

Tijdens de Horecava Beurs gaan zij verder dan alleen het aanbieden van deskundig advies. Ervaren ontwerpers zetten de visie van de klant om in een werkelijkheid, waarbij ze rekening houden met alle aspecten van een goed interieur. Samen creëren ze een inrichting die perfect aansluit op de identiteit van de klant.

Bij BAAN Project zijn zij gedreven om de bezoekers een onvergetelijke en inspirerende ervaring te bieden. Zij nodigen u dan ook van harte uit om de stand (nummer 01.330) te bezoeken, waar zij vol trots de rijke geschiedenis, indrukwekkende projecten en vakmanschap tentoonstellen.

Meer informatie:
BAAN Project
www.baanproject.nl