De Voorjaarsvakdagen van 4-7 februari 2024: heb jij ze al in de agenda staan? De Woonindustrie verwelkomt belangstellenden op een ontdekkingsreis op het gebied van inkoop, inspiratie en innovatie met als thema Open Up. Met op zondag 4 februari van 10:00 - 17:00 het Woon- en Interieurevent voor iedereen met een woonhart of woonzaak. Consumenten zijn hier ook welkom.En op maandag 5 tot en met woensdag 7 februari van 10:00 - 18:00 de Vakbeurs exclusief voor winkeliers, detailhandelaren, inkopers, groothandelaren, interieurontwerpers en –architecten, stylisten en decorateurs.

Hoogtepunt
Op 5 februari om 16:45 vindt een inspirerende sessie plaats. "Onder leiding van Annelies Boonstra van Retail Impuls verkennen we de toekomst van de woonretail met cases en interactieve discussies. Ben hierbij, spreek je uit en bouw samen met ons aan een succesvolle toekomst.
We sluiten de dag af met de uitreiking van de felbegeerde awards aan de uitblinkers van De Woonindustrie. Mis dit niet! Het gehele programma van de Voorjaarsvakdagen vind je hier. "

Bezoek De Woonindustrie
De Woonindustrie bezoeken op de Voorjaarsvakdagen? Registreer je hier en ontvang een persoonlijke QR-code die geldt als toegangsbewijs. Je hoeft deze slechts eenmalig aan te vragen om ons centrum voortaan te bezoeken.

Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl