Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project in Beeld:

'Welkom aan een badkamermeubel dat een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en stijl is'

'In de zoektocht naar het creëren van een badkamer die perfect past bij jouw smaak en behoeften, is een op maat gemaakt badkamermeubel een uitstekende keuze. Weg met standaardontwerpen en welkom aan een badkamermeubel dat niet alleen functioneel is maar ook een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en stijl. Dit is precies wat Annemieke deed nadat ze geïnspireerd raakte door onze badkamermeubels. Het badkamermeubel Wave sprong eruit vanwege zijn strakke design met lattenstructuur, maar dit voldeed niet aan Annemieks wensen qua indeling en afmetingen. Dat is waar wij, bij DroomHout, te hulp schoten', schrijft mede-eigenaar Jacques Mentrop in een blog voor voor zijn bedrijf dat gespecialiseerd is in exclusieve houten meubels en interieurs op maat.

Annemieke bezocht de showroom van DroomHout met het idee voor een nieuw badkamermeubel. Hoewel ze het perfecte meubel vond, voldeed het nog niet helemaal aan haar wensen. Bij DroomHout was dat geen probleem. Na inspiratie op te hebben gedaan, koos Annemieke voor het badkamermeubel Wave in wit eiken van 120 cm met een extra kastje. De lattenstructuur en slanke wasbak gaven het meubel een strakke uitstraling, perfect passend bij haar blauwe badkamertegels. Om meer eenheid te creëren, werden bijpassende nisplanken van massief eiken toegevoegd voor extra opbergruimte. Bij DroomHout kun je zelf een badkamermeubel op maat ontwerpen voor een persoonlijke touch en naadloze aansluiting op je stijl en behoeften.

Bron: DroomHoiut

Publicatiedatum: