Het Nederlandse interieurmerk, Versmissen, is verheugd om zijn deelname aan de imm cologne beurs aan te kondigen, die gepland staat van 14 januari tot 18 januari op het Koelnmesse beursterrein in Keulen, Duitsland.

Dit evenement is de grootste interieurbeurs van Duitsland en biedt een uniek platform voor de internationale interieurdesigngemeenschap om hun producten en diensten te tonen.

Het Nederlandse bedrijf, dat internationaal opereert, is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van complete interieurcollecties voor de horeca, waaronder hotels en restaurants. Hun aanbod varieert van meubels tot verlichting en decoraties, waardoor horecazaken hun eigen stijl kunnen creëren.

Versmissen biedt een eigentijds assortiment aan meubels, verlichting en decoratie. De collectie is direct leverbaar, op bestelling of op maat gemaakt, waardoor klanten hun interieurdesign kunnen personaliseren. Geïnspireerd door diverse invloeden, zijn de items een fusie van eclectische stijlen, kleuren en materialen.

Versmissen presenteert een retail-horeca interieurcollectie op imm cologne die klanten in staat stelt hun eigen projecten een persoonlijk tintje te geven. 'Er is niets mooier dan een interieur met karakter en het maken van de ruimte tot iets eigens. Een selectie uit onze Hospitality en Retail Collection, met talloze mogelijkheden voor personalisatie, zal op de beurs worden getoond. Ook de uitgebreide Made To Order collectie, inclusief alle stofopties, wordt gepresenteerd,' zegt Versmissen.

U kunt ze vinden in Hal 10.1 | D-021

Meer informatie:
Versmissen
info@versmissen.nl
www.versmissen.nl