Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Versmissen presenteert zichzelf voor het eerst op imm cologne

Het Nederlandse interieurmerk, Versmissen, is verheugd om zijn deelname aan de imm cologne beurs aan te kondigen, die gepland staat van 14 januari tot 18 januari op het Koelnmesse beursterrein in Keulen, Duitsland.

Dit evenement is de grootste interieurbeurs van Duitsland en biedt een uniek platform voor de internationale interieurdesigngemeenschap om hun producten en diensten te tonen.

Het Nederlandse bedrijf, dat internationaal opereert, is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van complete interieurcollecties voor de horeca, waaronder hotels en restaurants. Hun aanbod varieert van meubels tot verlichting en decoraties, waardoor horecazaken hun eigen stijl kunnen creëren.

Versmissen biedt een eigentijds assortiment aan meubels, verlichting en decoratie. De collectie is direct leverbaar, op bestelling of op maat gemaakt, waardoor klanten hun interieurdesign kunnen personaliseren. Geïnspireerd door diverse invloeden, zijn de items een fusie van eclectische stijlen, kleuren en materialen.

Versmissen presenteert een retail-horeca interieurcollectie op imm cologne die klanten in staat stelt hun eigen projecten een persoonlijk tintje te geven. 'Er is niets mooier dan een interieur met karakter en het maken van de ruimte tot iets eigens. Een selectie uit onze Hospitality en Retail Collection, met talloze mogelijkheden voor personalisatie, zal op de beurs worden getoond. Ook de uitgebreide Made To Order collectie, inclusief alle stofopties, wordt gepresenteerd,' zegt Versmissen.

U kunt ze vinden in Hal 10.1 | D-021

Meer informatie:
Versmissen
[email protected]
www.versmissen.nl

Publicatiedatum: