Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mooie mijlpaal voor Biggelaar Parket

Biggelaar Parket heeft een bijzondere mijlpaal behaald. Het Brabantse bedrijf blaast dit jaar 65 kaarsjes uit.

Tussen 1959 en 2023 is er veel gebeurd; verschillende namen, andere locaties. In 1959 stonden Ad en Rinus van den Biggelaar aan de wieg van Biggelaar Parket, door de oprichting van Plastiform Parket. In 1969 werd de bedrijfsnaam gewijzigd in Parket industrie en Handelsonderneming Gebroeders van den Biggelaar. In 1985 nam de tweede generatie het bedrijf over. Een jaar later werd een grote showroom op de Akkeleistraat in Veghel geopend. Uniek in zijn soort en de grootste toentertijd.



In 1989 vond de naamsverandering naar Biggelaar Parket B.V. plaats en werd een groot magazijn en de uitbreiding van het huidige magazijn aan de Akkerijstraat in Veghel gerealiseerd. In 1998 volgde een verhuizing naar de Rembrandtlaan in Veghel. In 2009 vond een overname van een externe productielocatie in behandelen van eigen vloeren plaats. Alle machines en toebehoren werden naar Veghel gehaald. In 2019 kwam de derde generatie de gelederen versterken. Anno 2024 runt Theo (2e generatie) samen met zijn zoon Tom de firma. In 2020 werd de productielocatie in Veghel gemoderniseerd en uitgebreid.



Meer informatie:
Biggelaar Parket
www.biggelaar-parket.nl