Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Withuis Naarden kiest voor Colors@Home

Per 1 januari 2024 heeft Steve Withuis besloten om zich aan te sluiten naar Colors@home. Als ondernemer met een eigen winkel sinds 2000, eerst in Amsterdam en vanaf 2021 in Naarden, ondergaat de winkel momenteel een transformatie in zowel uiterlijk als uitstraling. Deze sluit perfect aan bij de herkenbare Colors@Home formule, maar natuurlijk met behoud van zijn eigen naam. Het gemak van een sterke formule, terwijl je toch volledig jezelf blijft.



Paul van Kolfschoten, Franchisemanager van Concept & Companies, deelt zijn enthousiasme over Steve's besluit: "We zijn verheugd dat Steve deze keuze heeft gemaakt. Het is een mooie winkel, met een hoge kwaliteitsnorm die perfect aansluit bij de standaard van onze Colors@Home winkels. Deze samenwerking zal Steve helpen zijn klanten nog beter te kunnen bereiken en bedienen. De eerste stap hierin is al genomen, zijn eigen website staat live en zal klanten helpen bij hun keuzes en ze in contact brengen met de winkel. Samen op weg naar een fantastisch 2024!”

Benieuwd naar de winkel? Bezoek hem op het onderstaande adres:
Colors@Home Withuis Woninginrichting
Amsterdamsestraatweg 29F
1411 AW Naarden
www.colorsathome-withuis.nl

Publicatiedatum: